Eftersnack från Liseberg 30/5 2011



Nya låtar som släpps i höst? Det låter spännande ;D <3

GP.se

Danny tar publiken med storm

 

 

Danny

Liseberg, måndag

Publik: 2 200.

Bäst: Danny själv.

Sämst: Vi har sett den här sortens show förut, eller hur?

Betyg: 4/5

Jag brukar med en dåres envishet hävda att den verkliga talangen ligger i vad man gör av den talang man är given. Vissa gör mycket av lite. Andra lite av mycket. Danny Saucedo, en sång- och dansman med guldsmajl, tillhörde länge de sistnämnda. Ett par frustrerande tama hitsinglar med sockersöta videos, medlem i en tämligen anemisk pojkbandstrio där han, utan att överdriva, var den i särklass lysande stjärnan. Det såg inte ut att bli så mycket mer än så.

Men i takt med att bicepsen pumpades upp så gjordes detsamma med självförtroendet och vips stod Danny i Melodifestivalen med en klubbrökare som var hårdkokt nog att få resten av hans repertoar att låta som söndagsskolan. Cool, kaxig och bra. Allt detta har han såklart i ryggen när han nu ger sig ut på sin allra första sommarturné som soloartist och med tanke på den intensiva laddning han visar upp på Liseberg en måndagskväll så kommer juliaftnarna på valfri stadsfestival att fullkomligt ägas av Mr Saucedo.

En timmes stilistiskt säker och noga utmejslad discodunk-föreställning som inte direkt är tillkommen utanför den så kallade lådan, men som erbjuder tillräckligt många klädbyten, dansrutiner och publikflörtar för att ta publiken med storm. Bandet är bra när de är som hårdast hållet och bara trycker dit rytmen, låtarna (även de gamla) har stöpts i en klubbig form som funkar så gott som hela timmen och Danny själv, ja han agerar, dansar och sjunger precis som den stjärna han egentligen alltid varit men inte alltid visat.

Och så har vi såklart In the club som en riktigt fet smällkaramell till avslutning. Hur är det man brukar säga? Just det, ”lås in era döttrar”. Danny är på soloturné.

 

 

LÄS ARTILKELN HÄR!


DANNY ÄR UTMANARE PÅ RIX TOPP 6 KLOCKAN 6!

GLÖM INTE BORT ATT RÖSTA PÅ HONOM IDAG, GÖR DET HÄR!!!!


Danny Saucedo premiärgäst i "Allsång på Skansen"

28 JUNI är Danny med i säsongspremiären av Allsång på skansen, glöm då inte bort att kolla på Danisen ;D <3

!! ;D <3






Nunstedt: Nu gör Danny rätt





Inte för att uppförsbacken varit enorm, men Danny ­Saucedo har kämpat länge.
Nu har han slagit igenom, och nu gör han det mesta rätt:
Nu jobbar han ännu hårdare.



Det är faktiskt en väsentlig skillnad på Danny före och efter "In the club".De tidiga hitsinglarna - "Tokyo"," Set your body free", "If only you" - håller fortfarande, men det är de åtta spåren från minialbumet som dök upp under schlager-SM:s finalvecka som definierar den nya (deffade) Danny.

Han framför samtliga åttaunder premiären, han gör det målmedvetet - och väldigt bra. Och han gör det så enkelt: Han sjunger, dansar och publikflörtar med en glädje och en precision som han är rätt ensam om.
Med ett bra band och ett par dansare vid sin sida utplånar han varje död sekund.Frågan är om han själv förstår vilken begåvning han är.
I början av konserten presenterar han "Never gonna take us down" som svaret till de "mobbare" som skriver ner EMD för att de inte "förstår". Han hyllar sina vänner och en stund senare plockar han ner Erik och Mattias från hedersläktaren, och den populära trion sjunger "Baby goodbye" tillsammans.

Det är lika lätt att se ­syftet som det är svårt att missa det uppenbara: Dannys vältränade klubbpop lirar i en annan division än EMD:s degiga pojkbandsdito. Åtskilliga klädbyten och dansuppvisningar senare kommer så kvällens utropstecken. Danny pressar verkligen ut allt ur sin schlagerhit.
Inte bara genom ett gött pyro och fina rökbomber. Han står och dj:ar bakom en laptop och får till en imponerande tung Ibiza-remix på sin finaste klubbdänga.
När Danny tackar för sig är han genomsvettig.
Bra jobbat.

In The Club Acoustic från Rix FM igår ;D


Bilder från när Danny var med på Rix fm idag!


RIX FM

GLÖM INTE BORT ATT LYSSNA PÅ RIX FM IDAG KL 15.30, DANNY ÄR MED DÄR IDAG!!


The VOice!

Missade ni när Danny var med på Vakna! med the voice imorse? Kolla in det här isåfall!

grönan!

Glöm inte att bort att åka till Gröna Lund nu på fredag och lyssna på Dannys turnépremiär!


Danny & Freja - If Only You Silcox & Eyes Dubstep Remix!


glöm inte bort att gratta erik på sin namnsdag idag!!!


sverige kom trea i eurovision song contest!!

Shiiit, första gången på länge som det går riktigt bra för Sverige i ESC!

Trots att jag inte är så förtjust i Eric Saades låt så är det ju faktiskt riktig bra att vi kom på tredje plats, resten av Europa verkar gilla Popular.

Men jag tror nog att vi hade vunnit om våran egna lilla Danny skulle ha fått tävla där idag ;) <3

Danny gjorde i alla fall det jätte bra när han delade ut poängen, haha i en Eric Saade tröja ;P
Läs HÄR om hur Aftonbladet skriver om "Dannys fräcka sändningskupp".


Imorse var danny med i Mix megapol

Lyssna på klippet här: http://www.mixmegapol.se/player
Gå till Lyssna igen - Äntligen morgon - 08:00 2011-05-13   Spola fram till ungefär 6:25 så kommer du höra Dannys röst.


Danny tippade på att Danmark kommer 1:a i ESC, precis som jag tycker <3

Om ni vet att någon i e.m.d ska vara med i något så kan ni gärna kommentera på något inlägg, de som kommer med förslag på saker jag kan skriva om får länkningar !


Katrin Zytomierska gillar Danny ;)

Katrin Zytomierska har skrivit på sin blogg om Dannys nya video till låten "If only you", hon skriver även att Danny är en utav hennes absolut favorit svensk, det gillar vi ;)

LÄS BLOGGINLÄGGET HÄR

Danny & Freja - If Only You (Clean Version)


Lite bilder på våra sötisar ;) <3








Alla bilderna har jag hittat på google.se så om det är någons privata bild säg till då så kan jag ta bort den :)

Danny var hemlig artist i ett uppträdande i södertälje !

Trots att jag bor Södertälje hade jag helt missat att Danny skulle uppträda vid Maren idag, fick först panik att jag som alltid har koll har missat det men sedan läste jag vidare i den HÄR artikeln att han var den hemliga gästen och hade presenterats innan uppträdandet skulle vara, vart de hade skrivit det vet jag inte.
Tråkigt att man missade det, tycker inte att de har rätt att undanhålla sådan viktig fakta som att Danny ska komma till Södertälje, haha ;P (skojja)

Här kommer i alla fall en bild som LT hade på sin hemsida från uppträdandet.


dannys nya superheta video till låten "If only you" på premiär idag!


RSS 2.0